Kedves Szülők és Gyerekek!

Április 22-én indult a Tavaszi használt elem-, és telefon gyűjtőverseny. Bátorítjuk a kedves szülőket és gyerekeket regisztráljanak a www.pontvelem.hu weboldalon és adják le a gyűjtött elemeket és telefonokat iskolánk Titkárságán. Az ellenőrzés után Digitális kupon igénylést kell leadni a regisztrációs felületen és az jóváhagyásra kerül a kapcsolattartó által.

VÉDJÜK, ÓVJUK EGYÜTT KÖRNYEZETÜNKET!

https://www.pontvelem.hu/mobiltelefon-gyujtese-ajandekokert

Az időszaki versenyben értékes ajándékokat nyerhetnek a résztvevő általános- és középiskolák! Ne maradjanak le Önök sem, gyűjtsenek minél több régi mobiltelefont és használt elemet! Tegyünk együtt a jobb, fenntarthatóbb jövőért!
Extra nyerési lehetőség:A leadott használt elemekkel és mobiltelefonokkal, 2024. április 22. és május 24. 12:00 között még többet nyerhetnek!Sorsolás útján, hetente 50 diák nyerhet 10 000 Ft értékben azonnal levásárolható pontokat.Országosan a 10 legtöbb pontot gyűjtő diákot díjazzuk vásárlási utalvánnyal, 50 000 Ft-tól 200 000 Ft-ig terjedő értékben.Minden vármegyében és Budapesten a legtöbb pontot gyűjtő iskola alapítványi támogatásban részesül.