" Régi vágyunk teljesül most ezzel az oldallal, hiszen évek hosszú sora óta történnek velünk klassz és felemelő, megható és vicces, emlékezetes és a többiekért tevő munkás hétköznapok. Egy biztos, a DÖK egy olyan csapat, aki értetek van. Ötleteitekkel, kéréseitekkel, esetleges problémáitokkal, forduljatok bizalommal az osztályok képviselőihez ! Nincs olyan dolog, amit ne beszélhetnénk meg, ne próbálkoznánk segíteni rajta! Rajtunk nem fog múlni. Rengeteg tervünk van az idei tanévre is, ha van kreatív, használható ötleted, ne habozz, keress meg minket ! "

Yvette néni

KATT IDE !

Tervünk a következő:

EZ AZ ÉV A PÁL UTCAI FIÚK JEGYÉBEN ZAJLIK.
NINCS MA MAGYARORSZÁGON OLYAN EMBER, AKI ÍGY VAGY ÚGY, NE FUTNA BELE , NE LENNE VALAMILYEN SZINTEN RÉSZESE ENNEK A MŰNEK.
TÉVÉBEN, VIDEÓN, LETÖLTVE, MÁSOLVA, HALLGATVA, SZÍNHÁZBAN NÉZVE, OLVASVA MIND- MIND ELMERÜLÜNK EBBEN AZ IDILLI, KEMÉNY, FELEMELŐ, MEGHATÓ, ELGONDOLKODTATÓ ÉS KATARTIKUS ÉRZÉSEKET FELRÁZÓ REGÉNYBEN. AKÁRHÁNYSZOR VESZED A KEZEDBE, MINDIG TUD ÚJAT MUTATNI,ÉPPENI ÉLETHELYZETEDBEN MÁS ÉS MÁS AZ, AMI FOGLALKOZTAT. TEREMTSÜK MEG A SAJÁT GRUNDUNKAT EGYÜTT!
JÁTSZANI HÍVUNK.
GYERTEK VELÜNK!
MINDEN HÓNAPBAN ÚJ FELADAT VÁR RÁTOK, KI-KI BELEBÚJHAT BOKA, NEMECSEK, KOLNAY, CSÓNAKOS, GERÉB, WEIS, BARABÁS, CSELE, LESZIK, RICHTER, ÁTS FERI VAGY AKÁR A KÉT PÁSZTOR BŐRÉBE...
REMÉNYEINK SZERINT, TANÉV VÉGÉRE MINDANNYIAN MEGÉRTJÜK AZ ÖNFELÁLDOZÁS, A HIT, A BECSÜLET ÉS A BARÁTSÁG FOGALMAIT...

" LEGYÜNK MI A GRUND! "

Yvette néni és Kálmán bácsiA Pál utcai fiúk - Mi vagyunk a Grund - hivatalos videoklip

Az idei projektév fővédnöke: VECSEI H. MIKLÓS, a Vígszínház színművészeA Vígszínház fiatal színésze legnagyobb örömünkre elvállalta az idei projektévünk fővédnöki címét. Ez azt jelenti számunkra, hogy lehetőségeihez képest megpróbál időt szakítani arra, hogy munkátokat személyesen is nyomon követhesse, ötleteivel, meglátásaival gazdagítsa a projektévet.

Nem először találkozhattok már vele, hiszen a Tüskevár projekt záróakkordjában oroszlánrészt vállalt. Az Arany János év megemlékezésén, ő volt az, aki levezényelte Arany János: Vígasztaló című versének első két strófáját, illetve az Arany János-fára ő tette fel az első idézetet.

Hitvallása, fiatal kora ellenére emberi nagysága, hite és tenni akarása, odaadása példaértékű lehet számotokra. Ebben a pénzközpontú világban utat mutathat számotokra azon fáradozása, hogy a figyelmeteket a belső értékek, a természet, az önzetlenség, és a művészet felé fordítsa.


Vecsei H. Miklós különböző szerepekben (Kattints a képre!)

A " PUF " tanári csapata: Bíró Yvette, Gévay-Nagy Zsuzsa, Zolcsák Éva, Bernáth Péter, Tóth Kálmán

Képgaléria :